Ajattele ympäRistöäsi

Pinnoitetut renkaat ovat erittäin ympäristöystävällinen rengasvalinta. Niiden laadun yltäessä uusien renkaiden tasolle lähes kaikilla osa-alueilla, mutta hinnan ollessa huomattavasti alhaisempi ovat ne myös taloudellisesti kannattava valinta.

 

Pinnoitus on turvallinen ja luotettava ratkaisu rengaskustannusten pienentämiseen samalla, kun ne suojelevat ympäristöä. Raskaiden ajoneuvojen renkaat voidaan pinnoittaa jopa useita kertoja ja pinnoittaminen kuluttaa 70% vähemmän öljyä kuin uusiorenkaiden hankinta. Kumimateriaalia säästetään kuorma-auton renkaan pinnoituksella yli 40 kiloa.

 

Tällä hetkellä Euroopassa useampi kuin yksi kolmesta kuorma-auton jälkimarkkinarenkaasta on pinnoitettu ja pinnoitusten korkea taso Suomessa ei ole sattumaa. Täällä tunnetaan asiakkaiden tarpeet ja talviset erityisolot, joihin on opittu vastaamaan hyvällä palvelulla ja kilpailukykyisillä tuotteilla. Ammattitaito ja arvostus hankitaan koulutuksen ja kokemuksen kautta.

 

Vuosittain myydään 1,2 miljoonaa Bandag-pinnoitusta, mikä säästää merkittävällä tavalla ympäristöä. Bandag-pinnoitteen tuottaminen vaatii vain murto-osan uuden renkaan valmistukseen käytetystä energiasta ja luonnonvaroista. Pinnoitetutkin renkaat päätyvät elinkaarensa lopulla meluvalleihin tai muihin hyödyllisiin uusiokäyttökohteisiin.