Luotettavuus

Bandag on ollut pinnoituksen johtaja kaikkialla maailmassa jo yli 50 vuotta. Vuonna 2006 Bandagista tuli osa maailman suurinta rengasvalmistajaa, Bridgestone Corporationia.

Luotettavat Bandag-pinnoittajat ovat tunnettu maailmanlaajuisesti normina huippuluokkaisten pinnoitusten tuottamiselle. Bandag myös tarjoaa täydellisen valikoiman rengashallintaohjelmia. Simulaatiot ja aidot tuotetestit auttavat määrittämään renkaan, jolla saat alhaisimmat kilometrikustannukset.

Kuljetusyrityksen tarkastus ja romurenkaiden analyysi antaa selvän kuvan renkaiden tilasta ja osoittaa parannuskohteita.
Rengasrunkojen hallintaohjelma rekisteröi irroitetut renkaat ja antaa tietoja, joiden avulla voidaan optimoida rengasrunkojen hyväksymistaso.

Toimimalla kotimaisen Pentep Oy:n pinnoittamon kautta voitte varmistua siitä, että jokainen toimitettu rengas rekisteröidään. Näin voitte varmistua myös siitä, että pinnoitukseen kelpaamattomat renkaat kierrätetään asianmukaisesti. Prosessimme on aukottomasti dokumentoitu joten voitte varmistua, että jokainen toimitettu rengas käsitellään kunnosta riippumatta.